Céginformáció

A GIK Hungary Kft. 2017-ben nyerte el a GikLive kizárólagos forgalmazását Magyarországon.

Kék bor már több mint 25 Országban kapható és egyediségének köszönhetően hazánkban is egyre nagyobb a kereslet iránt.

Véleményünk szerint az embereket kifejezetten érdeklik a különlegességek, újdonságok és ez nincs másként a borok esetében sem.

Termékeink kifejezik azt a fajta mozgalmasságot, újszerűséget és végtelenséget, amit a fiatal fogyasztók keresnek a mindennapi életükben. Éppen ezért az italok küldetése új imázst adni a bornak, amelyet a fiatalok egyre inkább ódivatú italnak tartanak.

Számos Ital,- élelmiszer nagykereskedéssel dolgozunk együtt, annak érdekében, hogy termékünk az Ország különböző kiskereskedelmi egységeiben elérhetővé váljon vásárlóink részére.

2019.-ben megkezdtük saját termékeink megalkotását, melyhez kizárólag magyar alapanyagokat használunk fel! Számos borászattal dolgozunk azon, hogy minden esetben kiváló, innovatív termékek kerüljenek forgalomba a GIK Hungary neve alatt!

Felhívjuk a figyelmet, hogy az itt megjelölt kereskedők és üzletek csak tájékoztató jellegűek, azok nem teljeskörűek!

Az adott üzletekben a GIK Hungary termékeinek kínálata (Gik Live kék bor, Rozé Vadmálna, Unikornis Könnyei) nem feltétlen teljeskörű, azonban azok beszerzésére a helyszínen, a gazdálkodó részéről van lehetőség!

Webáruházak: www.elelmiszer-hazhozszallitas.hu


(c) 2004-2019 All rights reserved - gik hungary kft

Készítette: Weboldal-Center