GIK Live - kék bor

Vörös- és fehérborok? Ugyan! Rozé? Inkább passzolja. 

Van valami, ami sokkal extrémebb, különlegesebb, és ha szereti az újdonságokat, biztosan elrabolja az ön szívét is. Ez pedig nem más, mint a kék bor.

Hat vállalkozó szellemű, a 20-as éveit betöltő spanyol fiatal hívta életre a Gik névre hallgató kék bort.

A bor elkészítését két évnyi kutató munka előzte meg, amit a the University of the Basque Country és Azti Tecnalia Egyetemmel együttműködve valósítottak meg. Hosszas tesztelések és folyamatos minőségellenőrzést követően, végül is a termék tökéletesen megfelel az Európai Unió által előírt szigorú szabályozásoknak.


Miért jött létre?

Az alkotói úgy gondolták, hogy a borágazatnak szüksége van egy kis vérfrissítésre és elképzelhető, hogy leszorítja trónjáról a fiatalok által olyan nagyon kedvelt rozét.

Térjünk a tárgyra

Valószínűleg mindannyiunkat egy kérdés foglalkoztat, de az nagyon: hogyan lehetséges ez?

A bor alapanyagát, az általuk gondosan kiválasztott spanyol szőlőültetvényekről válogatták össze. A Gik fehér és kék szőlők találkozásából jött létre, amelyhez a kék szín, egy pigmentációs folyamat részeként társul. Az alapbor elkészítése után, két szerves pigmentet adagolnak hozzá: indigót és flavíliumot.

A színét a természetes pigmenteknek köszönheti, így nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat.

Feldolgozási folyamat szigorúan szabályozott, az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság engedélyével rendelkezik, amely minden összetevő felhasználását szabályozza.

Gik Live nemcsak egy kék bor, amit megkóstolhatsz: innovációt rejt magában, egy igazi remekművet iszol. Arra bátorít, hogy bármikor megszegheted a szabályokat, és valami újat alkothatsz, ami a sajátod.

Gik Live Ízesített bor alapú ital

Alk: 11.5%

Nettó térfogat: 750 ml

Szőlőbort, szulfitokat, flavíliumot, indigót és édesítőszert tartalmaz.

Származási hely: Spanyolország

(c) 2004-2019 All rights reserved - gik hungary kft

Készítette: Weboldal-Center