Unikornis könnye

Unikornisok márpedig léteznek!

,,A Szivárvány-hegyen túl a Varázserdő mélyén létezik egy rózsaszín csodaital, melyben csillámok ragyognak és bármely szívet képes megbűvölni! Ez az ital a rozépatakból merítve, a Tündérek által féltve őrzött Unikornisok könnyének hozzáadásával készült!”

Semmi sem lehetetlen!

Az Unikornis könnye a legrózsaszínűbb csodabor, melyet profi magyar borászok alkottak meg a GIK Hungary csapatával közösen. Olyan varázslatos bort hoztak létre, amely boldogságot és optimizmust hoz mindenki számára. Ennek az italnak a titka egy valódi egyszarvú, melyet egy titkos helyen tartanak és féltve őriznek. Köztudott, hogy az egyszarvú könnyeinek ereje az unalmas napokat csodálatossá varázsolja.

Átlagos napból csodálatos napot varázsol!

Töltsd meg hétköznapjaid jókedvvel és mosollyal.

Az Unikornis könnye tökéletes találkozókra, legyenek azok nagy partik vagy meghitt együttlétek, ahol csak egyszerűen élvezni szeretnéd a másik társaságát.

Fantasztikus ajándék egy számunkra kedves személynek.

Mindegy hogy ő a lelki társad, a húgod vagy a legjobb barátod, együtt élvezhetitek ezt a csodabort, a kanapé kényelméből, a világ bármely pontján.


A legrózsaszínűbb csodabor!

A pink színű Unikornis könnye egy bűvös érintés, mely a valaha készült legrózsaszínűbb bor. Félédes, gyümölcsös ízű és ha felrázod csillog!

A rózsaszín a biztonság és az egyéniség színe.

Ne félj – büszkén élvezd egy pohár csillogó, gyümölcsös bor ízét családoddal, barátaiddal.

Unikornis könnye Ízesített bor alapú ital

Alk: 11.5%

Nettó térfogat: 750 ml

Szőlőbort, ivóvizet, cukrot, színezéket és szulfitokat tartalmaz

Származási hely: Magyarország

Kizárólag Magyarország területén megtermelt szőlő felhasználásával!


(c) 2004-2019 All rights reserved - gik hungary kft

Készítette: Weboldal-Center